2011. május 29., vasárnap

Banán Lady

Grafit még mindig tud meglepetéseket okozni nekünk. :-) Azt eddig is tapasztaltuk, hogy állandóan éhes, képes napjában 20 * is ellenőrizni tálkáját, van-e érkezés?
Nem tudom, hogy alapvetően rendelkezik-e vegetáriánus vénával, vagy csak a szükség hozta ki belőle, de tapasztalom, hogy a banánt, a tökfőzeléket szójavirslivel és a thai zöldséges üvegtésztát is ugyanazzal a lelkesedéssel habzsolja, mintha egy jó cupákos csontot kapott volna.
Grafit mindenevő, ő a ház konyhamalaca... persze továbbra is kapja a finomabbnál finomabb, egészséges, antioxidánssal és algával, könnyen emészthető birkahússal és egyebekkel tuningolt kutyatápot, a konyhamalacos kiegészítő ételek csak a két főétkezés közötti éhségcsillapítást szolgálják. Sokat sétálunk továbbra is, és nagyon sokszor viszem magammal ha elmegyek itthonról amikor olyan helyre megyek ahol szívesen látnak ebet, úgyhogy azt hiszem elég jól sikerül formában tartani Banán Lady-t.

Gondolnád hogy ilyen szép?

Ezek a fotók a tegnapi kutyakozmetikázás után készültek azon melegében :-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos, igazi lady. :)
    Mi örülnénk, ha Nauszikaa kissé vegább lenne, mert mi tényleg azok vagyunk. ő sajnos nem lelkesedik a zöldséges ételeinkért. Bár a túrós tésztát szereti. Egyébként bármit is eszünk, meg akarja szagolni, és utána többnyire megnyugszik, hogy ő ezt nem szereti, nem kér belőle. :)))

    VálaszTörlés
  2. Grafit még a vasszeget is megenné, ha kapna... hihetetlen egy bendője van. :-)

    VálaszTörlés