2012. április 16., hétfő

Visszaszámlálás

Már csak kettőt kell aludni :-) Izgatott vagyok, nagy reményeket táplálok az orvosi vizsgálat eredményével kapcsolatban.
Nemsokára férjem viszi az esti sétára Grafitot.

Előtte még, -ma másodszorra- cseppentettem a szemeibe műkönnyet, amit majd a nyári hőségben napi három alkalomra fogok emelni (vagy többre, ahogyan az orvos javasolja).
Grafit mindkét szemében kevés a könnytermelődés, ezért azok könnyen csipásodnak a felhalmozódó szennyeződés miatt.
Nem tudom, hogy erre a problémára valami hosszú távú megoldást tudnak-e majd javasolni az egyetemen?
Egyenlőre az alkalmazott szer: Tears Naturelle II. , mely a szem szárazsága (könnyfilm képződés zavarai) következtében kialakuló égő, irritáló érzés átmeneti enyhítésére való. Külső hatások (száraz levegő, szél, napsugárzás) tüneti kezelésére, illetve megelőzésére jó.
Grafit mindennemű kezelést jól tűr, nem ellenkezik, így a szemcseppentés is már napi rutinná vált.
Holnap, kedden lesz egy csobbanással egybekötött nagy generál Grafitnak a kutyakozmetikában. :-) Brigitta megígérte, majd csinál közben fotókat is, ezeket feltöltöm majd ide a blogba.
A doktor bácsihoz ápoltan fog besétálni szerdán, a szemöldöke is szépen vissza lesz vágva, hogy az állapotfelmérést ne akadályozza.
Most pedig mosolygok: a férjem küzd Grafittal a parkettán, mivel a kutya (mint minden este) nem akar tudomást venni az esti séta szükségességéről. A párnájához van szegeződve és úgy csinál, mintha semmi nem tudná felébreszteni, kizökkenteni őt a teljes ellazultság állapotából.
Igazából nem szeretnénk kipróbálni, hogy reggel hány óráig bírja ki pisilés nélkül az éjjelt, úgyhogy még elfogadható időben meg szoktuk lengetni a friss levegőn.
Mivel a pocakjában gyári, svájci óra található a reggeli 6 órás ébresztő garantált. Ez az én sétaköröm az öreglánnyal, majd érkezik a kiérdemelt reggeli, aminek minden reggel kivétel nélkül nagyon szokott örülni. :-)
Még két reggel és nemsokára szerda...szemészet.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése